Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt cele două echipe care se vor lupta în marea finală.

Din păcate, drumul în competiția America Express -Drumul Aurului s-a încheiat pentru Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. După mii de kilometri parcurși cu gândul la Cartagena, destinația finală de pe Drumul Aurului, doar trei perechi de concurenți au reușit să ajungă aici. Cei rămași în concurs se luptă pentru un loc în Marea Finală, care va avea loc duminică, 26 martie. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au intrat direct în lupta pentru marea finală, pentru că nu au luat niciun cufăr. „Cred că e o performanță. Mai ales că suntem primele fete în finală, după foarte mulți ani. Credem că finala o să fie super tare”, a declarat Andreea Bălan.
Când au aflat că vor merge în marea finală, Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au bucurat nespus. „Gata! Finală! Facem tot traseul! N-am crezut niciodată. Mie mi s-a topit sufletul de bucurie, Te simți mândru”, a fost reacția comedianților când au realizat.

Citește și: Survivor România 2023. Decizia luată de Carmen Grebenișan

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express – Drumul Aurului chiar înainte de marea finală.

„Chiar dacă finalul acesta nu e cel mai drăguț, suntem o echipă și la bine și la mai puțin bine”, a mărturisit chef-ul. La final, după ce a primit vestea eliminării, acesta și-a amintit și de dragul lui coleg Sorin Bontea. „O să mă certe Bontea. O să zică: Bă, eu cu un an mai mare și am câștigat, tu ce ai făcut acolo?”, a mai ținut să specifice acesta

Citeşte întreaga ştire: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost eliminați de la America Express: „Finalul acesta nu e cel mai drăguț”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0