Anunțul făcut de Alina Ceușan după aproape 4 ani de căsnicie. „Și eu am fost cu o pretenție de asta neînțeleasă”

Anunțul făcut de Alina Ceușan după aproape 4 ani de căsnicie. „Și eu am fost cu o pretenție de asta neînțeleasă”

Influencerița Alina Ceușan și Raul Tisa s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună un băiețel. Cei doi par că se înțeleg perfect, fiind un model pentru tinerii din jurul lor.

În cadrul podcast-ului „Vorba lu’ Jorge”, Alina Ceușan a vorbit despre relația cu soțul ei, dar și despre veniturile familiei.

„Nici nu am cum să fiu geloasă. Domeniul în care lucrează soțul meu și domeniul în care lucrez eu sunt două domenii în care nu poți să îți permiți să faci genul ăsta de lucruri. El e hair stylist, toată ziua cu mâinile în cap la diverse doamne. La noi a fost un lucru normalizat de la începutul relației. Partea cu gelozia ține foarte mult de încrederea în tine”, a declarat influencerița Alina Ceușan, potrivit Spynews.

Citește și : Soția lui DOC a răbufnit după eliminarea artistului de la Survivor 2023

Câți bani câștigă împreună cu soțul ei

Au fost luni în care Alina Ceușan a câștigat mai mult de 20 de mii de euro, iar ea a mărturisit că banii pe care îi face sunt din brand-urile pe care le are, din meseria soțului ei, dar și din mediul online. „Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni, sunt luni care sunt peste această sumă, sunt luni care sunt sub această sumă, dar e vorba de acest venit, care este făcut și din contractele de online, cât și din alte colaborări, din partea de brand-uri pe care o avem. Sperăm să reușim să facem lucruri mult mai mărețe de atât. În zona de online se câștigă foarte bine”, a precizat influencerița.

Citeşte întreaga ştire: Anunțul făcut de Alina Ceușan după aproape 4 ani de căsnicie. „Și eu am fost cu o pretenție de asta neînțeleasă”

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0