Actorul Jeremy Renner a ieșit din operație, dar este încă în stare critică la Terapie Intensivă

Actorul Jeremy Renner a ieșit din operație, dar este încă în stare critică la Terapie Intensivă

 

  • Anterior, el a împărtășit actualizări privind cantitatea de zăpadă din zona sa, scriind pe Twitter în decembrie că căderile de zăpadă de la Lake Tahoe nu sunt o glumă”.
  • Renner a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice și se află în continuare la terapie intensivă.
  • Înainte de accident, Renner ar fi curățat un drum din fața casei sale din Reno.

Actorul american Jeremy Renner a ieșit din operație, dar rămâne în stare critică după un accident cu un plug de zăpadă, a anunțat publicistul său. Renner a suferit un traumatism toracic și leziuni ortopedice și se află în continuare la terapie intensivă, a declarat Samantha Mast într-o declarație pentru presa americană luni seară.

El a fost transportat pe calea aerului la spital duminică, după un accident în timp ce curăța zăpada în fața casei sale din Nevada. Statele Unite au fost lovite de furtuni de zăpadă care au provocat moartea a zeci de persoane.

Familia lui Jeremy ar dori să își exprime recunoștința față de medicii și asistentele incredibile care l-au îngrijit”, a declarat publicista doamna Mast într-un comunicat. Familia a mulțumit, de asemenea, poliției locale și serviciilor de pompieri și s-a declarat extrem de copleșită și recunoscătoare pentru revărsarea de dragoste și sprijin din partea fanilor săi”.

Înainte de accident, Renner ar fi curățat un drum din fața casei sale din Reno, Nevada, folosind plugul său personal de zăpadă pentru ca familia sa să poată ieși după o furtună puternică. În vârstă de 51 de ani a fost singura persoană implicată în incident, a declarat biroul șerifului din comitatul Washoe, adăugând că acesta este în curs de investigare.

Site-ul american de știri despre celebrități TMZ a relatat că Renner a fost ajutat de vecini la fața locului, dintre care unul era medic. Familia sa a mulțumit familiilor Carano și Murdock” în declarația lor. Mii de locuințe au suferit întreruperi de energie electrică, iar călătoriile au fost grav perturbate.

 

Citește întreaga știre aici: https://alephnews.ro/entertainment/actorul-jeremy-renner-a-iesit-din-operatie-dar-este-inca-in-stare-critica-la-terapie-intensiva/

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0